Set Manicure Untuk Tetamu Majlis

Jika anda sedang mencari gift ataupun hadiah yang sesuai untuk sesuatu majlis, sama ada majlis perkahwinan ataupun majlis perniagaan, set manicure merupakan item yang paling sesuai dan pratikal. Contohnya untuk majlis perkahwinan, biasanya kotak yang diisi coklat ataupun kek diberikan kepada tetamu. Tetapi cuba anda lihat keadaan di dewan selepas tamatnya majlis tersebut. Anda akan mendapati kotak yang disediakan sebagai cenderahati perkahwinan dibuang merata tempat setelah coklat ataupun kek yang diisi di dalam habis di makan.

Sebaliknya jika anda menyediakan set manicure ini sebagai gift kahwin, keadaan yang sebaliknya akan berlaku. Tiada sesiapa yang akan meninggalkan set manicure tersebut selepas majlis. Sebaliknya jika ada yang tertinggal atau terlupa ambil akan di ambil oleh tetamu yang lain untuk balik ke rumah. Kenapakah berlakunya dua senario yang berbeza? Jawapannya kerana gift yang disediakan oleh tuan rumah itu pratikal atau tidak. Jika pratikal bermaksud si penerima boleh mengguna pakai item tersebut di tempat lain.

5 Kandungan Dalam 1 Set Manicure

1) Pengasah Kuku

2) Pengorek Telinga

3) Penggunting Kutu

4) Klip Bulu Kening

5) Cermin

Set Manicure

Di samping itu, pengeluar set manicure yang prihatin telah menambah seutas tali penggantung untuk setiap set agar senang diambil. Tiada sebarang tulisan di atas set manicure berbentuk bulat ini. Jika anda ingin menyampaikan sebarang mesej, sticker boleh dibuat and ditampal pada set ini. Klik Sini untuk maklumat yang lebih lanjut.

One thought on “Set Manicure Untuk Tetamu Majlis

  1. salam sejahtera, nak tanye set manicure ni brr RM 1?
    sempat tak nak order untuk majlis pada 27hb mei 2016?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s