Door Gift Jenis Apa Yang Harus Disediakan Kepada Tetamu VIP?

Faridah : abang, door gift kahwin untuk tetamu jemputan dah ada. Yang untuk tetamu VIP pula macam mana?

Kamal    : sayang, abang pun pening kepala ni. Dah banyak item kita lihat, macam tak berapa sesuai ajer. Tak cukup standard.

Faridah : yelar bang. Yang item kita lihat macam biasa ajer, tak ada kelainan dengan gift kahwin yang lain. Untuk VIP, kita nak yang special, cantik, elagan, unik dan

                      mewah. Cam tu baru tetamu VIP kita gembira.

Kamal    : Kita cuba cari lagi. Saya rasa pastinya ada gift kahwin yang sesuai.

Anda sebagai bakal pengantin baru juga menghadapi masalah sedemikian? Di sini ada beberapa item yang sesuai untuk tetamu VIP.

Cenderahati Kahwin Untuk Tetamu VIP

  • Lilin Berbentuk Rose

Lilin bulat rose berbentuk bulat. Di permukaan lilin tersebut diukir dengan bunga-bunga rose kecil. Saiz lilin ini ialah Panjang (L) 6.0cm x Lebar(W) 6.0cm x Tinggi (H) 6.0cm. Setiap unit lilin rose disimpan dalam satu kotak lutsinar yang bersaiz Panjang (L) 7.0cm x Lebar(W) 7.0cm x Tinggi (H) 7.0cm. Di luar kotak pula diikat dengan satu riben organza dan disertai sekeping tag bertulis “Thank You”.

Rose Ball Candle

small rose ball candle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s