Keychain Sebagai Gift Kahwin

Rantai kunci ataupun keychain sering digunakan untuk diberikan kepada tetamu jemputan sesuatu majlis. Kepelbagaian reka bentuk keychain yang ada di pasaran menjadikannya amat sesuai untuk dijadikan cenderahati perkahwinan, hadiah harijadi, door gift untuk majlis korporat dan sebagainya.

Reka bentuk rantai kunci pada masa dahulu amat ringkas. Tujuan utama keychain pada masa tersebut semata-mata untuk menggantung kunci. Sasaran pengguna juga tertumpu kepada isi rumah. Pada hari ini, pasaran untuk keychain telah menjadi semakin besar. Antara faktor yang mempengaruhi pertambahan tersebut ialah terdapatnya banyak rekaan baru yang bersesuaian untuk majlis tertentu dan harga jualan untuk keychain yang semakin murah.

1amd love arrow   2amd

4amd couple love

5amd love rose

6amd

7amd

8amd

9amd   13amd

11amd chinese couple love

12amd

 Kami, Mylovelywedding Gifts merupakan pemborong dan pembekal keychain yang dapat membantu anda untuk mencari keychain murah yang adan kehendaki. Sebarang pertanyaan dialu-alukan.

3 thoughts on “Keychain Sebagai Gift Kahwin

  1. Hi. Saya buat bisnes doorgift. saya mencari dealer seperti kamu untuk dapatkan harga yang murah. minta whatsapp saya untuk rundingan yang seterusnya.. 0169091405(fairuz).. hope to hear from u soon. TQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s