Aksesori Hadiah

Jika anda sedang mencari aksesori hadiah untuk menghiasi hadiah anda, maka anda telah melawat ke laman web yang tepat. Di sini, kami ada menjual pelbagai jenis barang-barang yang sering dicari oleh pengguna untuk buat dekorasi hadiah.

Jenis-jenis Aksesori Hadiah

1. Bunga Lavender

IMG_7725

Lavender 1

Bunga lavender dijual dalam pek. Setiap pek terdiri daripada 144 kuntum kecil lavender. Anda boleh menggunakan menggabungkan beberapa kuntum kecil lavender untuk membuat bunga lavender yang besar dan cantik. Amat sesuai untuk menghiasi kotak ataupun canister yang disediakan sebagai cenderahati perkahwinan.

2. Buckles

Oval

Mini Love (2)

.Larga Heart

diamented-buckles-usage-w

Seperti yang boleh dilihat di gambar-gambar di atas, kami ada 3 bentuk buckles untuk pilihan anda. Buckles amat sesuai untuk menghiasi kotak hadiah, kad jemputan kahwin dan lain-lain lagi.

3. Reben

20mm with code

6mm colour code

9mm colour code

6mm Gittery Code

20mm Gittery Watermark

32mm Glittery

Reben boleh digunakan untuk membuat bunga reben, kraftangan reben dan sebagainya. Kami ada pelbagai jenis reben untuk pilihan. Antaranya ialah reben satin, reben glittery, reben organza dan reben grosgrain.

4. Butang Comel

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Jikalau anda merupakan peminat reben yang selalu membuat anyaman reben seperti bunga reben, reben bow, brooch, pin rambut dan sebagainya, anda bukan sahaja boleh menambah sebiji butang baju biasa ke atas hasil buatan  tersebut, malahan anda boleh memilih butang comel berbentuk hello kitty dan kambing.

5. Bunga Kertas Rose

green

  purple rose

Seperti bunga lavender, setiap pek bunga kertas rose juga terdiri  daripada 144 kuntum. Bunga kertas rose juga dijual dalam pek.

5 thoughts on “Aksesori Hadiah

  1. Berapa harga bunga lavender dengan rose tu.. kalau order sekaranf bila boleh dapat.. boleh bg contact number x sebab sy jarang buka email

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s