A tu Z

a tu Z

A tu Z merupakan pusat sehenti yang membekalkan barang-barang keperluan untuk majlis perkahwinan. Bagi yang berasal dari negeri sebelah utara, iaitu Kedah dan Pulau Pinang pasti pernah mendengar namanya. A tu Z mula beroperasi pada tahun 1994. Ia terletak di Bandar Seberang Jaya, Butterworth, Pulau Pinang. Keluasan A tu Z di tingkat bawah ialah 20,000 kaki per segi manakala tingkat atas pula ialah 10,000 kaki per segi. Tingkat bawah ialah tempat untuk membeli belah barang-barang untuk majlis perkahwinan, manakala tingkat atas untuk buat perkhidmatan solekan pengantin baru, baju pengantin baru dan dandan rambut.

Barang-barang Yang Di Jual Di A tu Z

Barang-barang yang dijual ialah aksesori perkahwinan, cenderahati perkahwinan, bunga, junjung sirih, reben satin, bunga telur, alas cawan, kotak gubahan hantaran dan sebagainya. Harga yang ditawarkan agak munasabah.

Sekiranya anda gagal mendapat barang-barang yang dikehendaki ataupun barang yang dijual di A tu Z tidak memenuhi cita rasa, anda boleh cuba membeli belah di kedai online kami. Klik untuk membeli belah di kedai online kami.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s