Alas Cawan Berbentuk Bulat

Bagi anda yang berasa sakit kepala untuk membuat keputusan untuk pemilihan cenderahati perkahwinan untuk tetamu terhormat, anda boleh mempertimbangkan produk baru kami ini iaitu Alas Cawan Berbentuk Bulat

Alas cawan ini diperbuat daripada kaca. Setiap bungkus terdapat 2 keping alas cawan. Cara bungkusan sila rujuk kepada gambar dibawah.

alas cawan

Saiz: Panjang: 9cm x Lebar: 9cm x Tinggi: 0.4cm

Kegunaan Alas Cawan

Alas  cawan digunakan sebagai pelapik cawan untuk melindungi permukaan meja. Cat di permukaan meja tidak sepatutnya didedahkan kepada suhu yang panas untuk jangka masa yang panjang. Sekiranya anda meletakkan minuman panas di alas cawan, maka kemasan cat atau lacquer pada permukaan meja tidak akan rosak.

Harga Alas Cawan

Harga diskaun pembelian secara pukal akan ditawarkan kepada setiap pelanggan. Asalkan anda membeli melebihi jumlah kuantiti minimum, maka anda layak untuk menikmati harga diskaun tersebut. Semakin banyak anda beli, semakin murah anda dapat.

Senarai Harga Diskaun Pukal

20-99 sets RM3.80
100-199 sets RM3.30
200-299 sets RM3.10
300-499 sets RM3.00
500-999 sets RM2.90
1000 sets > RM2.80

Jika anda ingin menambah nama atau gambar ke atas alas cawan tersebut, anda boleh menempah wedding sticker ataupun pelekat perkahwinan. Dengan adanya pelekat ini, tetamu akan tahu siapa yang menghadiahi mereka cenderahati perkahwinan tersebut. Klik untuk pilih jenis desain pelekat perkahwinan.

round costal AMD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s