Cenderahati Perkahwinan Yang Berkualiti Dan Murah

Cenderahati perkahwinan merupakan trend baru untuk generasi muda yang ingin berkahwin. Tidak seperti zaman dahulu, setiap tetamu undangan yang hadir ke majlis perkahwinan hanya dijamu dengan hidangan-hidangan yang sedap.

 Bagi generasi muda sekarang, sekadar menjamu para tetamu undangan dengan makanan-makanan yang sedap tidak mencukupi. Ini disebabkan ramai sanak saudara, rakan-rakan serta rakan sekerja yang sudi meluangkan masa untuk menghadiri majlis perkahwinan mereka kebanyakannya datang dari tempat-tempat lain yang jauh. Oleh itu, selain ingin meninggalkan kenangan manis kepada semua serta membalas budi kepada mereka yang sudi hadir, maka generasi muda sekarang telah memilih cenderahati perkahwinan untuk tujuan tersebut.

 Terdapat banyak jenis cenderahati perkahwinan dalam pasaran.Ada yang merupakan barang siap manakala ada yang separuh siap. Bagi cenderahati yang siap, pengantin baru hanya perlu memasukkan coklat, gula-gula, telur atau barang lain yang ingin dihadiahkan kepada tetamu undangan. Manakala bagi cenderahati yang separuh siap, pengantin baru perlu membuat sendiri ataupun DIY supaya cenderahati tersebut menjadi barang siap lalu memasukan hadiah ke dalam cenderahati tersebut.

Beg Hadiah

 

Kotak Jewellry

 

Kotak Logam Mint Tin Lavender

 

Kotak Gula-gula Lavender

 

Kotak Gula-gula DIY

 

Kotak Kek Perkahwinan (DIY)

 

 

Untuk item-item cenderahati yang lain, sila layari facebook: http://www.facebook.com/pages/Mylovelywedding/373746259351870

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s