Sabun Perkahwinan (Bentuk Bunga Ros)

Sabun wangi bentuk bunga ros yang cantik dengan harga yg berpatutan dan sesuai untuk cenderahati perkahwinan @ gubahan hantaran untuk majlis perkahwinan @ pertunangan.

Terdapat 4 jenis Sabun wangi bentuk bunga ros untuk pilihan setiap pengantin baru supaya dapat dipadankan dengan tema majlis perkahwinan serta bajet mereka. Antaranya ialah;

 

1) Sabun Wangi 1 Ros

 

2) Sabun Wangi 3 Ros

3) Sabun Wangi 6 Ros

 

4) Sabun Wangi 100 Roses

Sabun-sabun wangi bentuk bunga ros ini bukan sekadar untuk perhiasan. Ia juga boleh digunakan sebagai sabun mandian, sabun cuci tangan dan juga sabun untuk mencuci muka.

Ia diperbuat daripada bahan yang tidak bertoksid, sesuai untuk semua golongan masyarakat. Pelbagai jenis warna untuk pilihan semua. Pengantin baru yang ingin menghadiahi tetamu undangan semasa majlis perkahwinan, sabun perkahwinan bentuk bunga ros yang cantik dan wangi ini memang sesuai dijadikan sebagai cenderahati perkahwinan ataupun doorgift.

Semua pelanggan yang pernah membeli sabun wangi bentuk bunga ros ini memberi maklum balas yang baik. Mereka berkata sabun ini sangat cantik dari segi rupa bentuknya dan sesiapa yang menerimanya tidak akan sanggup untuk menggunakan sabut tersebut untuk mandi. Sebaliknya mereka akan menyimpannya sebagai barang perhiasan. Setiap kali mereka menikmati kecantikan and keunikan sabun tersebut, mereka pasti akan teringat majlis perkahwinan anda.

Maklumat lanjut mengenai harga-harga sabun wangi dan produk-produk doorgift yang lain, sila layari facebook kami di http://www.facebook.com/pages/Mylovelywedding/373746259351870

One thought on “Sabun Perkahwinan (Bentuk Bunga Ros)

  1. Bunga sabun 3 dlm 1 dan 6 dlm 1 tu masih dihasilkan lagi ke sekarang?
    Kalau ada tolong beritahu saya setiap satu tu berapa untuk 300 pcs?
    Terima kasih
    Puan ZAINAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s